Boardroomdynamiek en bedrijfsplan

Home » DIRECTIE TEAMS » Boardroomdynamiek en bedrijfsplan

Teamwork in de top en een helder bedrijfsplan

De basis voor uw succes

Omdat verandering de enige constante is, valt en staat succes met  A) een goede teamgeest in de top en B) een gedegen bedrijfsplan waarin u continue uw verdienmodel in haar omgeving monitort. Wij geven u in korte en krachtige sessie op beide fronten een stevige impuls, zodat u en uw mede directieleden zich volledig op de inhoud kunnen concentreren. U wint hierdoor in tijd en effectiviteit.

Wat is uw organisatievisie en hoe vertaalt u de strategie naar de praktijk? Cruciale vragen, zeker na ingrijpende reorganisaties of vóór nieuwe groeiambities. 

Waar ligt de ontwikkelwinst van uw organisatie? Van bedrijfsplan naar resultaten

Chenta helpt u uw strategie in groei, winst of maatschappelijke meerwaarde te vertalen. De traditionele macht van kennis en informatie verliest aan waarde. Waar liggen uw kansen om klanten of de maatschappij toegevoegde waarde te bieden: in snelheid, service, kwaliteit, zichtbaarheid, betrouwbaarheid, innovatie of omvang? Intern richt ons organisatie advies zich onder meer op visie, communicatie, leiderschapsstijl, expertise, managementvaardigheden en samenwerking. Klik hier voor een indruk van onze aanpak en meerwaarde.

Afhankelijk van uw ambities en de dynamiek in uw directie- of management team kan onze bijdrage geleverd in de vorm van:

- management consultancy
- executive (team) coaching
- non-executive board membership
- strategie implementatie programma                       Klink hier voor referenties van tevreden directieleden.

Vrijblijvend organisatie advies

Een goed organisatie advies verdient zichzelf al tijdens de dienstverlening terug. Maak kennis met Chenta. Wij ambiëren dat u de kosten van onze inzet al tijdens de dienstverlening terugverdient. Vanuit deze ambitie doen we u graag een vrijblijvende voorstel. Neem contact op via (024) 322 80 77 of via het contactformulier.

Groeien en internationaal zakendoen

In Nederland vinden we veel hoofdkantoren en dochtermaatschappijen van multinationals. Speciaal voor deze organisaties biedt Chenta organisatie advies en maatwerkprogramma’s in meerdere landen en talen.

Resultaat in de publieke sector

De publieke sector staat voor de uitdaging om resultaatgericht te werken en medewerkers te motiveren. Veel (semi-)overheidsorganisaties zijn afhankelijk van de politieke wind die waait. Dit maakt het besturen en leidinggeven extra uitdagend.

De inhoud van het organisatie advies en de programma’s van Chenta vindt zijn oorsprong in de bedrijfskunde, bestuurskunde en organisatiepsychologie. Deze inhoud kunnen wij ook op maat maken voor de publieke sector.

Aanvullende informatie

Naast organisatie advies biedt Chenta diensten voor organisatieontwikkeling op het gebied van  teamontwikkeling. Lees ook meer over Open-Up, ons in company business & management development programma