Waarom ons

Home » Waarom ons

7 redenen om te kiezen voor Chenta

Kort & krachtig, structureel sterker

1 ►   gratis eerste quick scan

2 ►   tijdig bijsturen, voorkomt bedrijfsblindheid

3 ►   sneller en zekerder van bedrijfsplan naar resultaat

4 ►   hefboom voor effectiviteit, teamwork en resultaten. Zie hier onze
          meerwaarde.

5 ►   leren in actie met ervaren professionals, online instrumenten,
          e-learning en een virtuele leeromgeving

6 ►   een prettige coach- en vergaderruimte aan het water. Klik hier voor een
          impressie.

7 ►   tevreden klanten erkennen ons als in-company specialist. Klik hier voor referenties.

En als bonus:

8 ►   standaard 3 maanden nazorg garantie

Inspireren om te excelleren

De Chenta is een Indiase ‘trommel’ en betekent symbolisch ‘hart’.
Chenta inspireert mensen om te excelleren. Hiervoor volgen we het natuurlijke ritme van succes: sturen op resultaat en ontwikkelen vanuit het hart. Dat betekent: 10% training, 20% coaching en 70% leren en presteren op de werkplek. We bieden ritme en structuur aan persoonlijke en organisatieontwikkeling, zodat managers en teams steeds beter gaan presteren. Al onze dienstern zijn in de eerste plaats functioneel. Achter elk dienst van Chenta zit de vraag: welk rendement gaat het opleveren?
 

Voor wie werkt Chenta?

Chenta zet zich in voor diverse organisaties en heeft een speciale affiniteit met het begeleiden van familiebedrijven. Wij bieden oplossingen voor alle organisaties die willen groeien of professionaliseren. Van universiteiten, banken, bouwbedrijven en woningcorporaties tot internationale groothandels. Ook voor kleinere groepen of individuele inschrijving, of een korte high impact training gericht op het ontwikkelen van specifieke competenties bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe gaat Chenta te werk?

Chenta beschikt over brede bedrijfskundige en psychologische expertise. Allereerst onderzoeken we graag samen met u wat we kunnen betekenen voor het succes van uw organisatie. Vervolgens bepalen we de aanpak. Deze is altijd resultaatgericht.

De start 1999

Chenta is in 1999 opgericht door Laura van der Brugge MBA, een ervaren leiderschapscoach en verandermanager. Naast de opdrachten in eigen naam heeft Chenta diverse programma’s ontworpen in opdracht van De Baak (management centrum van VNO-NCW).


Meer informatie of vrijblijvend advies?

Bekijk in de praktijkcase hoe Chenta helpt talenten ontwikkelen. Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk eens naar een vacature bij Chenta.Neem gerust contact met ons op via (024) 322 80 77 of via het contactformulier. Of laat u inspireren: wij bellen u graag terug voor een kosteloos adviesgesprek.

Bekijk hier onze bedrijfspresentatie: