Business trainingen op maat

Home » MANAGEMENT TEAMS » Business trainingen op maat

Actiegericht leren: vandaag geleerd, morgen toegepast!

Voorbeelden learning in action

Kijk naar de voorbeelden van Chenta-programma's waarin we specifieke commerciële vaardigheden en slagkracht ontwikkelen via learning in action.

Business consultancy programma: Bizz!

BIZZ! In shape to do business

BIZZ! is een programma dat een sterke bijdrage levert aan uw ‘business’. Tevens zorgt het voor een positieve Buzz binnen uw organisatie.
 

Sales alignment programma: Gear-Up!

Sales alignment programma: Topfit voor uw klant!

Met dit maatwerkprogramma zorgt  Chenta in korte tijd voor het vergroten van de commerciële slagkracht van uw verkoopafdelingen.

HR: partner in business!

HR: PARTNER IN BUSINESS!

Als HR-professional staat u altijd voor iedereen klaar. Plan daarom nu een dag van bezinning voor uzelf en uw HR/P&O collega's! Een team van Chenta-trainers verzorgt voor u een programma van vier korte workshops:

Profit: het verbinden van Management Development en Business
People: het verbinden van generaties
Planet: het verbinden van competitie en empathie
Progress: het verbinden van tijdsdruk en resultaat

Sturen op resultaat

Learning in action is een belangrijk uitgangspunt voor Chenta. Vandaag leren, wat je morgen op de werkvloer toepast. We gaan aan de slag met (strategische) projecten die vaak meteen bijdragen aan de financiële resultaten van de organisatie. Zo’n programma kan zichzelf tijdens de looptijd al terugverdienen.

Groeiprogramma’s op maat

Chenta ontwerpt resultaatgerichte groeiprogramma’s op maat: een aanwinst voor uw corporate academy en voor uw aantrekkelijkheid als werkgever. Met learning in action worden deelnemers ondersteund bij een inhoudelijke uitdaging van hun functie, terwijl ze vaardigheden trainen, en kennis en zelfinzicht opdoen.
 

Meer informatie of vrijblijvend advies

Geïnteresseerd in onze programma’s voor learning in action? Neem gerust contact op met Chenta via (024) 322 80 77 of via het contactformulier. In een vrijblijvend gesprek met één van onze trainers bespreekt u wat uw organisatie nodig heeft.

Aanvullende informatie

Chenta biedt ook programma’s voor succesvol ondernemen gericht op algemene leiderschap- en managementcompetenties. Lees meer op de pagina ‘Groei: training ontwikkelen’. Open-Up is ons business & management development programma.