Management- en cultuurprogramma's

Home » MANAGEMENT TEAMS » Management- en cultuurprogramma's

Ons programma ontwerp maakt het verschil


Management- en cultuurontwikkeling met resultaat

Met Chenta richt u snel een eigen managementacademie in en maakt u uw organisatie van binnenuit sterker. Chenta biedt tweejarige 'action learning' groeiprogramma’s. Onze programma's 'Open-up!', 'Smart!', 'Jump!', Bizz! en 'Gear-up!' helpen u het verschil te maken. Als werkgever biedt u met deze programma’s perspectief aan talent en ambitie.

Zie hier enkele voorbeelden van programma's voor de ontwikkeling van algemene leiderschaps- en management competenties.  Voorbeelden van programma's waarin we specifieke commerciele vaardigheden en slagkracht ontwikkelen vindt u onder business trainingen op maat. Onze persoonlijke effectiviteitstrainingen vindt u hier.

Business & management development programma: Open-Up!

Business & management development programma: Open-Up!

Zijn uw managers in topvorm? Is uw organisatie toekomstbestendig en financieel gezond? In het programma Open-Up! voor organisatieontwikkeling werken managers aan strategische projecten - die meteen financieel resultaat opleveren.

Met dit maatwerkprogramma daagt Chenta uw managers uit om zich verder te ontwikkelen. Het Open-Up! business & management development programma:

• is op maat gemaakt op uw bedrijfsdoelstellingen
• voert uw strategische projecten uit via action learning
• verdient zich tijdens de looptijd terug

Management potential programma: Jump!

JUMP! is een management potential programma, dat zorgt voor een sprong in persoonlijke ontwikkeling.

Met dit maatwerkprogramma daagt Chenta uw ambitieuze werknemers uit om hun talenten verder te ontwikkelen en hun begrip van uw organisatie te vergroten. Uw talenten boeien en binden, onder andere met gastsprekers uit uw organisatie en het bieden van een ‘veilige’ en inspirerende leeromgeving dat is het doel van Jump!

Het JUMP! Management Potential programma:

• Zelfkennis, algemene management kennis & vaardigheden
• Verdient zich tijdens de looptijd terug.

Management skills programma: Smart!

In het management skills programma SMART! ontwikkelen leidinggevenden day-to-day management vaardigheden in combinatie met persoonlijke ontwikkeling.

Het SMART! management skills programma:

• Ontwikkelt leidinggevende vaardigheden in combinatie met persoonlijke ontwikkeling
• Traint leidinggevenden in het effectief communiceren en het goed vervullen van hun management taken
• Is op maat gemaakt op uw bedrijfsdoelstellingen en uw HR instrumenten
 

Persoonlijke effectiviteit voor professionals: REFLECT!

Persoonlijke effectiviteit training voor professionals

Krachtig functioneren én trouw blijven aan jezelf is de uitdaging waar veel werkenden voor staan. Het REFLECT! Programma biedt je, in vier modules en een intervisiebijeenkomst, de ruimte om je zelfinzicht aan te scherpen, je effectiviteit in de samenwerking met anderen te vergroten en sterker te zijn in je communicatie en presentatie.
 

Als eindverantwoordelijke voor een organisatie of business unit verwachten uw stakeholders een duidelijke visie van u. Een visie op de markt en op de toekomst van de organisatie. Met behulp van deze visie bepaalt u de koers.

Trainen voor topprestaties

De visie wilt u zo snel mogelijk implementeren. Want tijd is geld en de concurrentie zit niet stil. Een goede en snelle implementatie vraagt om topprestaties van uzelf en van uw organisatie. En net als in de topsport is training doorslaggevend voor uw succes. Een maatwerk training ontwikkelen is een inspirerende manier om uw visie te implementeren en veranderingen door te voeren. Het programma biedt houvast in het werken aan resultaten en een platform voor de ontwikkeling van passende waarden en integere cultuurdragers.

Samenwerken over grenzen

Onderdeel van uw visie is ongetwijfeld dat over de grenzen van afdelingen en bedrijfseenheden samengewerkt wordt aan het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Onze programma’s bieden een optimaal leerklimaat om ‘best practices’ uit te wisselen en mogelijkheden voor samenwerking in de keten uit te werken. Op de werkvloer wordt er sneller de telefoon gepakt om niet opnieuw het wiel uit te vinden en om niet te verzanden in sub optimalisatie van deelprocessen ten koste van het grotere geheel.

Continue updaten bedrijfsmodel

Juist in deze tijd van snelle verandering en internationale concurrentie bent u als organisatie gebaat bij een serie programma’s waarin continue vragen gesteld worden over het bedrijfsmodel en de mogelijkheden om dat te verbeteren. De relatie met uw doelgroep, uw product/dienst aanbod, de afzetkanalen die u kiest en het verdienmodel zijn zaken die om onderhoud en alertheid vragen. Aan de hand van onze maatwerk programma’s zorgt u hier continue in alle lagen van de organisatie voor. Wilt u ook een in company training ontwikkelen met resultaat?

Cultuurontwikkeling op maat

Cultuurontwikkeling vanuit centraal gedeelde waarden is in deze tijd belangrijker dan ooit. Chenta maakt voor organisaties programma's op maat ter ondersteuning van de gewenste organisatiecultuur. Wilt u eens van gedachten wisselen met één van onze adviseurs?


Meer informatie of vrijblijvend advies?

Neem gerust contact met ons op via (024) 322 80 77 of via het contactformulier. Of wij bellen u graag terug voor een kosteloos adviesgesprek over de mogelijkheden voor een maatwerk training ontwikkelen.

Aanvullende informatie

Meer informatie over training ontwikkelen en succesvol ondernemen vindt u op de pagina’s ‘Strategie: organisatie advies’ en ‘Winst: learning-in action’. Chenta biedt ook persoonlijke coaching om uw leiderschapsstijl  te ontwikkelen.