MANAGEMENT TEAMS

Home » 404

Organisatieontwikkeling vanuit een visie

Cultuur, competenties en gedrag maken samen het verschil


Vanuit een visie op de strategie, de groei en de winst voor uw organisatie kan de vertaalslag gemaakt worden naar management - en organisatieontwikkeling. Die ontwikkeling zal op haar beurt de visie verder aanscherpen en zo een motor voor groei zijn. Tel uit uw ontwikkelwinst! Door bewust bezig te zijn met uw organisatieontwikkeling,maakt u de elementen concreet en hanteerbaar die het succes van de onderneming bevorderen of belemmeren. Wat is uw volgende stap in het laten groeien van uw onderneming?

Chenta biedt verschillende diensten om u te ondersteunen bij het concretiseren van uw visie en het
definiëren van de nodige organisatieontwikkeling. Lees hier meer over:
Management- en cultuurontwikkeling
Business trainingen op maat
Persoonlijke effectiviteit trainingen


Excelleren vraagt om training

Ondernemen, leidinggeven, samenwerken… het is topsport! En een organisatie die niet traint, put haar mensen uit. Of mensen houden zichzelf ‘klein’ vanwege interne verhoudingen en patronen die niet inspireren. Benieuwd hoe Chenta kan inspireren om te excelleren?
Bekijk de case van een HR manager hoe Chenta helpt talenten ontwikkelen.

Inspireren met resultaat

Chenta wil mensen inspireren om te excelleren. Dit betekent dat alle programma’s en trainingen zijn gericht op concreet resultaat. Action learning is daarbij een belangrijk uitgangspunt voor Chenta. Vandaag leren, wat je morgen op de werkvloer toepast. In ons Open-Up! programma gaan we bijvoorbeeld aan de slag met (strategische) projecten die vaak meteen bijdragen aan de financiële resultaten van de organisatie. Zo’n programma kan zichzelf tijdens de looptijd al terugverdienen. 

Wij ontwikkelen hebben een aantal standaarprogramma's die we voor u op maat kunnen maken, maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor een compleet nieuw maatwerkprogramma. Voordat Chenta met een in-company programma start, spreken we met de personeelsmanager en directie over de gewenste organisatieontwikkeling. Zo ontstaat er geen ruis en kunt u actief mensen inspireren en binden: the beat behind your success!

Meer informatie of vrijblijvend advies?
Overleggen met één van onze organisatieadviseurs? Wij bellen u graag terug voor een vrijblijvend advies. Of neem contact met ons op via (024) 322 80 77 of via het contactformulier.