Duurzame inzetbaarheid & mobiliteit

Home » VERKOOPTEAMS & HR » Duurzame inzetbaarheid & mobiliteit

Regie over je loopbaan

Persoonlijke loopbaan coach

Waar krijgt u energie van, waar liggen uw talenten, welke kant wilt u op? De persoonlijke loopbaan coach van Chenta kan u helpen om uw richting te bepalen en helder te krijgen welke stappen u wilt zetten. Job coaching kan u helpen:
• helder concrete doelen te stellen
• nieuwe mogelijkheden te zien
• kennis en vaardigheden up-to-date te houden
• meer kracht en energie te ervaren
• een betere werk-privé-balans te vinden

Ontwikkel- en loopbaanassessments
Ontwikkelinstrumenten kunnen het proces van bewustwording en keuzes maken verbeteren en versnellen. Klik hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Meer informatie of vrijblijvend advies?

Neem gerust contact met ons op via (024) 322 80 77 of via het contactformulier. Wij bellen u graag terug voor een kosteloos adviesgesprek over de mogelijkheden voor een persoonlijke loopbaan coach.

Employability

Door te werken aan uw employability, neemt u de verantwoordelijkheid voor uw carrière, mobiliteit en inzetbaarheid. De persoonlijke loopbaan coach van Chenta bekijkt met u hoe uw kennis en vaardigheden up-to-date blijven. Zo kunt u nieuwe stappen in uw carrière zetten én blijft u aantrekkelijk op de arbeidsmarkt.

Balans tussen werk en privé

De balans tussen werk en privé is voor veel mensen een uitdaging. Deze twee werelden zijn steeds lastiger te scheiden. Want wat is een borrel met collega’s? In het weekend e-mail checken? Thuiswerken en even de was doen?
Aan de andere kant heeft u maar één leven, waar uw werk een onderdeel van is. Daarom zal de persoonlijke loopbaan coach van Chenta met u onderzoeken wat voor u kwaliteit van leven - inclusief werk – betekent en hoe u dit praktisch realiseert.

Welke coach past bij u?

Elke persoonlijke loopbaan coach van Chenta heeft eigen specialiteit en achtergrond. Tijdens een telefonische intake maakt u vrijblijvend uw coach vraag duidelijk. Wij stellen u dan voor aan een coach, waar u een vrijblijvende eerste kennismaking mee heeft. Alleen als het klikt gaat u samen aan de slag met de job coaching. Voor coaching rondom succesvol leidinggeven kunt u een afspraak maken met een leiderschapscoach die u helpt uw leiderschapsstijl te ontwikkelen. Benieuwd naar onze mensen voor job coaching? Bekijk hier wie u helpen ontwikkelen.

Reactie van een klant:

 Adri van den Dikkenberg, Hoofd Woonadvies Alliantie Gooi- en Vechtstreek:
“Ik vond het een goede mix van zakelijkheid en mensgerichtheid (balans). Voor mij was de meerwaarde dat ik door deze begeleiding de koppeling kan maken tussen ideeën in mijn hoofd naar een werkplan op schrift.”

Aanvullende informatie

Naast de persoonlijke loopbaan coach biedt Chenta nog verschillende mogelijkheden om aan uw persoonlijke succes en passie te werken. Lees meer over de persoonlijke effectiviteit training en onze intervisie methode.